JULKAISUT

Soololevyjä voi tilata suoraan osoitteesta info(a)villeurponen.com. Maksu joko tilille tai luottokortilla PayPalin kautta. Hinnat sisältävät postikulut. You can order CD´s from info(a)villeurponen.com. Payment by credit card via PayPal. Prices are with p&p included.

Intomielisen nuoruuden vääjäämätöntä voimaa

intomielisen

 

Intomielisen nuoruuden vääjäämätöntä voimaa  kertoo Suomen urkuhistorian tapahtumista ja henkilöistä ennen toista maailmansotaa. Se kertoo ensimmäisistä urkukonserteista, niiden soittajista ja ohjelmista. Se kertoo Suomen urkumusiikin ensimmäisistä merkkihenkilöistä Oscar Pahlmanista, Lauri Hämäläisestä, Richard Faltinista, Karl Sjöblomista, Oskar Merikannosta, Elis Mårtensonista sekä monista muista.

 

Mutta ennen kaikkea Intomielisen nuoruuden vääjäämätöntä voimaa esittelee kaikki tunnetut suomalaiset urkuteokset ennen toista maailmansotaa. Mukana on säveltäjiä ja teoksia, joiden olemassaoloa ei ole muistettu vuosikymmeniin.

 

Kirjassa on esitelty kaikki vuoden 1939 loppuun mennessä sävelletyt urkuteokset ja niiden säveltäjät.  Kirjan lopussa on luettelo kadonneiksi tiedetyistä urkusävellyksistä sekä taulukko, johon on koottu kaikki kirjan käsittelemät teokset, niiden sävellysvuodet (jos tiedossa), mahdolliset opusnumerot, kustantajatiedot tai käsikirjoituksen säilytyspaikka. Kirjassa on 247 sivua ja 43 kuvaa, joista monet ovat ennen julkaisemattomia.

 

Kirjaa voi tilata Ostinatosta hintaan 22€ + postikulut.

Ajankohtaista

14.11.2017 Concert at the Mariinsky Concert Hall

Lue lisää

1.4.2016 New CD released: J.S. Bach. Organ Works Vol. 1

Lue lisää

25.4.2015 Concerts in Japan in May

Lue lisää

28.11. 2015. Jaakko Ryhänen ja Ville YLE TV 1:n Aamu-TV:ssä

Lue lisää

YL:n ensimmäiset joulukonsertit Helsingin Kallion kirkossa 7.12. klo 17.30 ja 20.00.

Lue lisää