BLOGI

Kirjoitan blogissani mietteitä monenmoisista asioista. Epäilemättä musiikki on tärkeässä osassa, mutta tuskinpa huomioimatta jäävät purjelaivojen pienoismallit, pihakottaraisen pesäpuuhat tai huristelut Keltaisella Kaunottarella. Saattaapa olla tarve kirjoittaa jostakin ajankohtaisesta asiastakin. Ja tietysti lupaan olla ahkera, ettei tulisi mahdottomia taukoja....

 

 

Pikku hiljaa asiat etenevät.

Olen maalannut lastiruuman luukut, joissa on vihreä suojapressu  päällä. En ole tosin aivan varma, onko väri vähän liian kiiltävä, vaikka maalin piti olla mattaa. Myös portaat etukannelle on tehtynä - kuvassa tosin vain vähän näytillä. Mitään kansirakennelmia ei ole vielä liimattu paikalleen.

 

 

 

Seuraavassa kuvassa valmiit rskennelmat on asetettu suurin piirtein paikoilleen. 

 

Peräkannella on karttahytti, yksi skailaitti ja ruorikaappi, johon pitää vielä tehdä jalat. Ruori on isän tekemä, ja otin sen käyttöön tähän laivaan. Karttahytti kyllä näyttää korkeammalta, mitä se oikeasti on. Pidensin hieman peräkantta, jotta suhteet menisivät oikein. Etukansi olikin oikean mittainen.

 

 

Tilasin Cornwall Model Boatsista tuollaiset ikkunaventtiilit, mutta tiedä sitten ovatko hyvän näköiset. Paikallaan ainakin ovat ja pysyvät. Nuuka mies kun olen, niin tilasin kaksi liian vähän. Turhahan niitä on nurkkiin lojumaan ostaa kun maksavat muutaman kymmenen senttiä kpl... Kahden etummaisen maston paikat on jo porattu.

 

Ajankohtaista

14.11.2017 Concert at the Mariinsky Concert Hall

Lue lisää

1.4.2016 New CD released: J.S. Bach. Organ Works Vol. 1

Lue lisää

25.4.2015 Concerts in Japan in May

Lue lisää

28.11. 2015. Jaakko Ryhänen ja Ville YLE TV 1:n Aamu-TV:ssä

Lue lisää

YL:n ensimmäiset joulukonsertit Helsingin Kallion kirkossa 7.12. klo 17.30 ja 20.00.

Lue lisää